Uzun sahiller boyunca yürürken, akşam deniz kenarında vakit geçirirken giymek isteyeceğiniz plaja en uygun pantolonları bir araya getirdik. Hep şort giyecek değilsiniz ya biraz ferah ketenlere, renkli chinolara da şans verin, yazın her anına hazır olun!

Keten Pantolonlar

Yaz aylarının vazgeçilmezi, sıcak havayla mücadelede gardırobumuzun baş kahramanı keten pantolonlar, yaz boyunca nereye giderseniz oraya gelmesi gereken en önemli parçalardan biri. Sadece pantolonu değil, gömleği, ceketi ve şortuyla da keten, mutlaka elinizin altında olmalı. Özellikle bej, taş rengi, lacivert ve beyaz renk keten pantolonlar sahil yürüyüşlerinde, gün batımı partilerinde ve hatta gece gezmelerinde hem stiliniz hem konforunuz için en doğru yazlık seçim olacak.

Chino Pantolonlar

Kesimi ve ince fitilli dokuma kumaşları sayesinde yaz aylarında ferahlık veren chino pantolonlar, renkli alternatifleriyle de stilinizde fark yaratmanızı sağlayacak. Özellikle kısa kollu Hawaii gömlekler, sneaker ya da sandaletlerle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Chino pantolonları yaz partilerinde keten gömleklerle kombinlemek sizin için şık bir tercih olabilir. Görünümünüzü aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Kargo Pantolonlar

Doğada geçirilecek bir tatilin olmazsa olmazı kargo pantolonlar hem kullanışlı hem de oldukça rahat. Göl kenarında çadırınızı kurarken en büyük yardımcınız kargo pantolonunuz olacak. Son dönemde oldukça modern çizgilere sahip kargo pantolonlar, doğa yürüyüşlerinden kamplara kadar her anınızda kolayca şık görünmenizi sağlayacak. Doğanın bakir bölgelerindeki göller, şelaleler ve koylara en uygun kombinler kargo pantolonlarının üstüne pamuklu bir tişört ve outdoor ayakkabıları olacaktır.